Wandelende Kerstboom

Wilt u een wandelende kerstboom huren? Bij Rojo Events is dit mogelijk. Bij diverse kerstevenementen is dit erg leuk en origineel. Denk hierbij aan kerstmarkten, kerstshows en bij verkooppunten van kerstbomen. Uw gasten zullen versteld staan van deze bijzondere verschijning. Het is zeker iets dat uw gasten of potentiële klanten zullen onthouden.

Geïnteresseerd? Bekijk hier onze wandelende kerstboom »

Wandelende kerstboom huren

Het huren van een wandelende kerstboom is erg geschikt om uw gasten mee te entertainen tijdens de kerstperiode. In eerste instantie lijkt de boom op een normale kunstboom en kunt u niet zien dat het een pak is. Hij is namelijk versierd net zoals een gewone kerstboom met ballen, lichtjes en andere versieringen. Het verschil met een echte kerstboom is dat dit eigenlijk een pak is en dat er een mens onder zit verstopt. Dit is vaak een leuke verrassing voor de gasten.

Wandelende kerstboom mogelijkheden

Heeft u interesse in het huren van een wandelende kerstboom? Wij bieden u de mogelijkheid om deze al te huren vanaf €80 per uur. Voor een hele middag of ochtend van vier uur betaalt u slechts €300. Naast de wandelende kerstboom zijn er nog een aantal mogelijkheden op het gebied van entertainment tijdens Kerst:

  • Kerstman op stelten
  • Kerstelf
  • Skihut

Vragen? Neem dan nu contact met ons op »

Wandelende kerstboom als entertainment

Zoekt u een bijzondere act als entertainment tijdens de Kerst? Denk eens out of the box en ga voor een wandelende kerstboom. Het zal uw gasten zeker verbazen en het is een zeer originele keuze. Boek direct uw kerstboom en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of over de praktische zaken van deze wandelende boom? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.