Clown Overijssel

Een clown in Overijssel zorgt voor een gezellige sfeer tijdens een kinderfeest of een ander evenement waar veel kinderen aanwezig zijn. Het wordt gegarandeerd een groot feest voor de kinderen. Ze krijgen veel persoonlijke aandacht en hebben de tijd van hun leven.

Geïnteresseerd? Bekijk hier al onze clowns »

Diverse clowns in Overijssel

Wanneer u een clown in Overijssel wilt huren van Rojo Events dan kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende clowns:

  • Ballonnenclown
  • Goochelclown
  • Showclown
  • Kinderfeest clown
  • Clown Knapie

Veel kinderen vinden goochelen erg leuk en interessant om te zien. Het is een bijzondere wereld waar eigenlijk alle kinderen naar op kijken. Onze clowns hebben humor en daarnaast verbazen ze zowel de kinderen als volwassenen met allerlei magische trucs. Onze showclown heeft vooral een heel hoog entertainmentgehalte. Wij hebben verschillende showclowns die echt een goede show weg kunnen geven. Onze showclowns zorgen in ieder geval voor veel vermaak.

Kindershow clown in Overijssel

Onze kindershows staan bekend om een aantal kenmerken. De eerste is de interactiviteit met de kinderen en de volwassenen. De kinderen vinden het erg leuk om op het podium te komen en dat is dan ook mogelijk. Alle kinderen kunnen meedoen met de show en het zal heerlijk druk worden met alle giechelende kinderen. U kunt altijd een optie nemen op een clown in Overijssel van Rojo Events voor een kindershow.

Vragen? Neem dan nu contact met ons op »

Clown in Overijssel huren

Wilt u een clown in Overijssel huren? Voor slechts €180 treedt onze clown Knapie al 45 minuten voor u op. U betaalt maar €20 meer als u deze clown inhuurt voor twee keer 30 minuten. Wij bieden u allerlei verschillende mogelijkheden en u heeft de keuze uit meerdere clowns. Het ligt er maar net aan voor wat voor feest of evenement u een clown in wilt huren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, dus u kunt daarvoor gerust contact met ons opnemen.