Stormbaan Raalte

Wilt u een stormbaan in Raalte laten plaatsen? Bijvoorbeeld voor een sportdag, feest of evenement waarbij kinderen vermaakt willen worden? Dan bent u bij Rojo Events aan het juiste adres. Onze missie is om voor iedereen een onvergetelijke dag te verzorgen en dat kan onder andere met onze stormbaan in Raalte. Meer weten hierover, over de kosten en over de manier waarop de stormbaan in Raalte gehuurd kan worden? Lees dan verder of neem contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.

Geïnteresseerd? Bekijk hier al onze stormbanen »

Wat is een stormbaan in Raalte?

Een stormbaan is een groot opblaasbaar parcours, waarbij de kinderen of volwassenen die hierdoor gaan hindernissen moeten afleggen. Het is opblaasbaar waardoor de stormbaan in Raalte of ergens anders door heel Overijssel geplaatst kan worden. Een stormbaan is beter dan een normaal springkussen geschikt voor iets oudere kinderen. Wilt u deze doelgroep dan ook vermaken? Dan kunt u het beste voor een stormbaan in Raalte kiezen! Naast voor kinderen en oudere kinderen is de stormbaan in Raalte ook erg leuk voor tijdens een teambuildingsdag of bedrijfsfeest. Ook volwassenen vinden het namelijk nog erg leuk om hierover heen te gaan en het zorgt voor een losse, vrolijke sfeer in de groep. De stormbaan in Raalte komt uit Salland of Heino en wordt geleverd met 2 haspels, grondzeil en bevestigingsmateriaal.

Wat kost een stormbaan in Raalte?

Een stormbaan in Raalte plaatsen kost bij Rojo Events 160 euro inclusief btw (13,5m ) en transportkosten, met meerkosten wordt deze stormbaan in Raalte dan voor u opgebouwd. Aangezien deze kussens extreem complex en groot zijn is enige ervaring hierin vereist en kunt u dit dus niet goed zelf doen.  Is de stormbaan toch uit een te hoge prijscategorie voor uw budget? Dan hebben wij nog vele verschillende andere opties voor u. Zo hebben wij al een springkussen vanaf 60 euro, of kunt u toch kiezen voor vermaak in de vorm van bijvoorbeeld een clown of een schminkster.

Wat is onze missie?

Onze missie is het verzorgen van een dag om nooit te vergeten voor iedereen. Dit kan in de vorm van een stormbaan in Raalte, maar ook door bijvoorbeeld het plaatsen van een prachtige ballonnenboog bij een trouwfeest. Kortom hebben wij alles wat u nodig heeft voor het creëren van het totaalplaatje. Daarnaast vinden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding van groot belang, wij willen niet dat onze klanten te veel betalen voor een stormbaan in Raalte of één van onze andere diensten. Zo kan iedereen genieten van de mooiste evenementen en feesten. Kortom bij Rojo Events vindt u alles wat uw kinderen (en u) zoeken!

Vragen? Neem dan nu contact met ons op »

Contact

Wilt u meer weten of een optie nemen op de stormbaan in Raalte? Dan kunt u het optieformulier op de website invullen of bellen naar het telefoonnummer 06 51 59 56 27. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over de stormbaan in Raalte of al onze andere producten en diensten. Wij hopen u snel te mogen helpen met het plaatsen van een stormbaan in Raalte of met een ander product, zodat ook u met behulp van Rojo Events een dag mag ervaren om nooit meer te vergeten.