Clown Twente

Een clown in Twente kunt u huren voor een kinderfeestje, bruiloft of een ander evenement. Bij Rojo Events kunt u goed terecht voor verschillende clowns. Uw feest wordt hiermee echt opgevrolijkt en alle kinderen worden vermaakt met een show, ballonnen en trucs. Onze clown komt langs bij diverse feesten in Twente en maakt er altijd een groot feest van.

Geïnteresseerd? Bekijk hier al onze clowns »

Clown in Twente huren

Een clown in Twente is geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden:

  • Kinderfeesten
  • Feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst
  • Beurzen
  • Bruiloften

Een veel voorkomende reden dat onze clowns in Twente gehuurd worden is om op te treden bij kinderfeesten. Dit is echter niet de enige mogelijkheid. Onze clowns treden op allerlei verschillende evenementen op waar kinderen zijn. Gaat u als ouders naar een bruiloft of een ander feest en neemt u de kinderen mee? Wij begrijpen dat u ze niet de hele tijd zelf wilt of kunt vermaken. Daarom is een clown de perfecte oplossing.

Clown in Twente: de mogelijkheden

Wanneer er veel kinderen aanwezig zijn op een bruiloft is het lastig om hen allemaal tegelijk te vermaken. Het wordt een lange dag voor de kinderen als ze veel stil moeten zitten. Een clown in Twente kan hier verandering in brengen. Rojo Events heeft clowns die uw kinderen goed animeren. Het is de ideale manier om de kinderen zowel overdag als ’s avonds te vermaken. Naast deze mogelijkheid op bruiloften, kunt u ook een clown inhuren voor feestdagen.

Vragen? Neem dan nu contact met ons op »

Optreden van een clown in Twente

Rojo Events regelt graag een clown die op uw feest of evenement in Twente komt optreden. We hebben geweldige clowns die de kinderen op een persoonlijke manier benaderen. De kinderen zullen er nog lang over napraten en hebben op deze manier ook een geweldige dag. Uw kind voelt zich op zijn of haar gemak en ook de ouders zullen vol lof over de clown praten. Heeft u interesse? Vraag dan eens een offerte aan.