Attractieverhuur Salland

Zoekt u een professionele partij waar u terecht kunt voor attractieverhuur in Salland? Dan bent u bij Rojo Events aan het juiste adres. Wij verhuren allerlei attracties in de omgeving van Salland. Woont u in Zwolle of Dalfsen? Dan verhuren wij graag de meest uiteenlopende attracties aan u. Voorbeelden zijn een glijbaan, stormbaan springkussens.

Geïnteresseerd? Bekijk hier al onze attracties »

Attracties huren in Salland

Wij bieden u de mogelijkheid aan om allerlei verschillende soorten attracties te huren bij Rojo Events:

  • Glijbanen en stormbanen
  • Bungeerun en junglerun
  • Disco kussen
  • Zakslaan

Glijbaan huren Salland

De glijbanen en stormbanen kent natuurlijk iedereen en deze zijn ook altijd populair onder de kinderen. Een glijbaan huurt u bij ons al voor €90. Deze bezorgen wij graag bij u in de buurt van Heino, Raalte en Wijhe. De prijs is inclusief het op- en afbouwen van de glijbaan. Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen en betaal slechts €90. Zowel voor de jonge als de wat oudere kinderen is deze attractie erg leuk. U heeft er zelf geen gedoe mee, want wij leveren deze glijbaan met een haspel, grondzeil en bevestigingsmateriaal. De enige extra kosten zijn de btw en de transportkosten.

Attractieverhuur Salland voor allerlei evenementen

Onze attractieverhuur in Salland is ideaal voor allerlei verschillende soorten evenementen. Een stormbaan kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een bedrijfsfeest, maar ook voor een kinderfeest. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Bij ons ervaart u in ieder geval zeer scherpe prijzen. Voor €160 huurt u al een stormbaan.

Vragen? Neem dan nu contact met ons op »

Attractieverhuur in Salland

Voor attractieverhuur in Salland kunt u het beste terecht bij Rojo Events. Wij leveren onze attracties door onder andere Zwolle, Dalfsen, Raalte, Wijhe en Heino. Neem gerust eens contact met ons op als u nog vragen heeft over de verhuur van al onze geweldige attracties.