Kinderdisco Overijssel

Bent u op zoek naar een thema voor een kinderfeestje? Kies voor een kinderdisco in Overijssel! Het wordt een groot feest voor alle kinderen waar ze lekker kunnen dansen, bewegen en zingen.

Geïnteresseerd? Bekijk hier al onze kinderfeestjes »

Kinderfeestje in Overijssel

Wanneer u een minidisco inhuurt voor uw feest in Overijssel dan bent u gegarandeerd van een geslaagd feest. U kunt direct een offerte aanvragen voor onze clown met minidisco. Het wordt een succes door clown Dotje die allerlei danspasjes doet die de kinderen versteld doen staan. Op een originele en leuke manier leert zij tijdens de kinderdisco in Overijssel alle danspasjes aan de kinderen. Met een dansinstructrice wordt de kinderdisco nog gezelliger en interactiever.

Kinderdisco Overijssel: diverse mogelijkheden

De kinderdisco in Overijssel kan nog veel leuker worden. Naast het dansen kunnen wij voor nog veel meer vermaak zorgen. Er worden ballonnen gemaakt, goocheltrucs en spelletjes gedaan. De mogelijkheden zijn erg groot: van glittertattoos zetten tot grapjes maken en leuke spelletjes doen.

Kinderdisco in Overijssel houden

Voor een kinderdisco in Overijssel van twee uur betaalt u slechts €150. We komen graag langs op uw kinderfeestje in Overijssel. Ons doel is om de kinderen de dag of avond van hun leven te geven en ze op deze manier goed te vermaken. Voor vragen over onze professionele minidisco kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Twee uur voor €150
  • Persoonlijk contact
  • Van danspasjes tot spelletjes

Vragen? Neem dan nu contact met ons op »

Offerte aanvragen kinderdisco Overijssel

Bent u geïnteresseerd naar een kinderdisco in Overijssel en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Dan kunt u altijd een optie nemen op onze clown met minidisco. Wij sturen u vervolgens graag een offerte op. Onze kinderdisco is geschikt voor kleinschalige kinderfeesten waar u toch een groots feest van wilt maken.