Corona Actie!

Corona, We moeten er samen uit komen!

Mijn eigen dochter is jarig in de komende periode op 21 maart waardoor ik me besef hoe jammer het is voor kinderen die dit niet begrijpen.

Voor kinderen die binnenkort jarig zijn maak ik kostenloos een leuke videoboodschap en waar het virus dit toe laat kom ik langs met een mooie ballon! om zo de kinderen een hart onder de riem te steken.

Er zitten geen kosten aan verbonden binnen Heino, erbuiten zijn reiskosten 30 cent per km en reistijd 12,50 per uur. Maar een videoboodschap is gratis natuurlijk!

Het liken van deze pagina wordt dan natuurlijk zeer gewaardeerd:-)

Deel dit voor alle jarige kinderen.

Groetjes Clown Knapie

 

Knapie doet dit om de maatschappij een stuk leuker te maken! Van een aantal ouders begrepen we dat ze een link om een vrijwillige bijdrage te kunnen geven zouden waarderen. Bij deze een link naar een tikkie waarin u zelf het bedrag kunt invullen.

https://tikkie.me/pay/l9833dac61fhb56onuei

Voor Rojo Events zijn dit onzekere tijden, inmiddels begint ook de agenda van Mei leeg te raken  en juni wankelt….januari en februari zijn altijd slecht maar verwacht geen inkomsten de eerste 5 maanden. Wel vaste lasten per maand…… Een bijdrage is dus welkom, maar is niet! Waar we dit voor doen. We doen dit voor de kinderen.

U kunt ons ook helpen door na de crisis extra veel bij ons te boeken.